Lid worden

Je hebt een landbouworganisatie ‘met verstand van boeren’ nodig en een stem die uw belangen echt verdedigt, dit met grondige kennis rechtstreeks vanuit de stal en vanop het veld. Het ABS is het syndicaat bij uitstek dat uw belangen rechtstreeks bij de betrokken autoriteiten verdedigt en wel door praktiserende boeren, die zelf aan de lijve weten en voelen wat boeren betekent. Wij stellen het daarom ook zeer op prijs om signalen van u te krijgen indien er zich problemen voordoen of indien u suggesties heeft.

Hoewel het ABS zich steeds gefocust heeft op de syndicale belangenverdediging, hebben we eveneens een netwerk van dienstverlening, die gaat van juridische bijstand en permanente fiscale begeleiding, tot oprichting van vennootschappen en de boekhouding ervan. Voor al uw administratieve vragen & verplichtingen kan u steeds terecht bij één van onze adviseurs van het Adviesbureau ABS (AABS).

Hoe lid worden

Een lidmaatschap van het Algemeen Boerensyndicaat vzw (ABS) bedraagt 140 euro (voor gepensioneerden 125 euro) voor 12 maanden. U kan zich lid maken door het bedrag te storten op rekeningnummer BE77 1030 1793 2742 (met mededeling: Lidgeld + naam en adres).

Als lid krijgt u het wekelijkse magazine ‘de Drietand’ via de Post in uw brievenbus !!!

de Drietand

‘de Drietand’ is het ledenblad van het ABS. Als lid krijgt u het wekelijkse magazine via de Post in uw brievenbus.
Gratis proefnummer


Wenst u een gratis proefnummer, vul dan het contactformulier in of contacteer:
Kristel Dhont
Eindredacteur
Tel. 051 26 08 29

Geplande themanummers


Klik hier en bekijk de geplande themanummers en specials van de Drietand.

Publiciteitstarieven


Wenst u te publiceren in de Drietand, klik hier en bekijk de publiciteitstarieven of contacteer:
Eric Claeys
Gsm 0491 90 87 40
publiciteit@absvzw.be